Алекс Фъргюсън и Клод Пюел в словесен двубой

Алекс Фъргюсън и Клод Пюел в словесен двубой
07.03.2007
Спорт НетИнфо
Шампионска лига
Алекс Фъргюсън
Клод Пюел
коментирай във форума: Шампионска лига
Интересът към осминафиналната среща-реванш от Шампионската лига между отборите на Манчестър Юнайтед и Лил, която ще се играе на стадион "Олд Трафорд", значително се повиши след избухналата война на думи между наставниците на двата отбора Алекс Фъргюсън и Клод Пюел.

Мениджърът на английския тим за пореден път обвини в недопустими действия по време на първия двубой играчите на съперника, които поискаха да напуснат терена след оспорения от тях победен гол на Райън Гигс от фаул, с който гостите спечелиха с 1:0.

"Поведението на играчите и треньорското ръководство на техния отбор мина всякакви граници по време на мача, а след него с жалбите си към УЕФА показаха, че продължават в същия дух. Не се знае как ще се отрази това на футболистите и съдиите в сряда вечер", заяви Фъргюсън.

Според него французите са преиграли с ролята си на малък клуб, ощетен за сметка на големия.

"Така искат да повлияят на съдията. Все пак и той е човек, и той има сърце", иронично завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.

Старши треньорът на Лил от своя страна обвини шотландския си колега, че насажда атмосфера на нетърпимост между двата клуба.

"Той е стара лисица, знае как да влияе върху съперника. Но ние сме дошли тук да играем футбол", заяви Клод Пюел.

размер на шрифта:  нагоре




{START_COUNTER}