Добре дошли в сайта на фирма МИКРОЛАБ.  Ето и предлаганите от нас продукти,услуги и дейности:

АвтоОфис©

Софтуерен ERP продукт за управление на автосервизна дейност и изчисляване на репаратурни дейности по застрахователни щети. Вече петнадесет година АвтоОфис© е сигурен и верен помощник и съветник на ръководния и изпълнителския персонал в много автомобилни сервизи. За тези години Програмата обслужи поръчки с общ обем над 150 млн.лева. Ежедневно, стотици потребители работят с нея. 

Специализирани разработки по заявка

Разработка на бази данни, софтуерни модули и Интернет приложения за управлене на бизнес процеси и оптимизация на дейността.

Системна помощ и поддръжка

От самото си създаване през 1991 г. МИКРОЛАБ работи по различни проекти за цялостна системна интеграция на ИТ решения. От проектирането, доставката и инсталацията на техниката, инсталирането на системния софтуер, имплементацията  на приложните програмни продукти до обучението на персонала - специалистите на фирмата ще са до вас. Предлагаме широкоспектърни договори за поддръжка на хардуерните и комуникационните средства, системният и приложен софтуер или на цялостната инфромационна дейност на държавни и частни организации и предприятия.

Разработки на IT решения по заявка

Разработка на бази данни, софтуерни модули и Интернет приложения за управлене на бизнес процеси и оптимизация на дейността. МИКРОЛАБ предлага услуги по проектирането и програмирането на Custom Design чипове (CPLD), както и разнообразни консултации свързани с подобни технологии.
Добре дошли !
Начало АвтоОфис Услуги Системна интеграция Контакти За фирмата
© 2014, Микролаб ЕООД -  Всички права запазени.
МИКРОЛАБ Още ... Още ... Още ... Начало Още ...