Home  
Регистриран потребител »   име:    парола:      
ЗА ПРИНТСИС ПРОДУКТИ КОНТАКТИ НАЧАЛО

Представяме Ви:




Само от Esko-Graphics получавате 3 години гаранция за виолетовия лазер на Вашето CTP...







Добре дошли в страницата на ПринтСис!

Фирма ПринтСис е официален представител за България на фирмите Esko-Graphics®, Glunz&Jensen® и Typon® Graphic Systems - водещи имена в предпечатната индустрия, както и на CIM - продукти за персонализация на пластмасови карти.

http://www.esko-graphics.com/   » Esko-Graphics e Белгийска компания, специализирана в производството на експонатори за филми и плаки, скенери от висок клас, разработка на софтуер за оптимизиране на предпечатния процес, хардуерни и софтуерни решения за пакетажната промишленост. повече »

http://www.glunz-jensen.com/   » Glunz & Jensen e Датска компания, която конструира, произвежда и предлага качествено оборудване за печатарската индустрия и е една от фирмите, които установяват технологичните стандарти в тази област. повече »

http://www.typon.com/   » Typon Graphic Systems AG е част от Typon Holding AG, основан през 1937г. в Бургдорф, Швейцария. повече  »

http://www.cimitaly.it/   » CIM предлага пълна гама продукти за персонализация на пластмасови карти. От малки, бързи и лесни за използване "настолни" ембосери, до усъвършенствувани, модулно базирани, комплексни решения. Всички продукти са придружени от раазработен от CIM софтуер. повече  »



Новини



 # 1
2024 © Принт Сис ООД - всички права запазени  
горе